16 Δεκ 2010

Ορκωμοσία Συμβούλων

Όπως διαβάσαμε στο http://iliochori.blogspot.com, την Κυριακή 19-12-2010 και ώρα 11.30΄, στους Ασπραγγέλους, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή της ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Τοπικών Εκπροσώπων του νέου ενιαίου Δήμου Ζαγορίου.
Σχετικά με τη Βοβούσα πήρε το αυτί μας ότι ο κ. Μαλανδράκης θα γίνει αντιδήμαρχος. Εμείς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.
Όσο για το θέμα της περιβόητης κλήρωσης των υποψήφιων τοπικών εκπροσώπων μας, δεν έχουμε μάθει τίποτα. Λόγω και των ημερών, το καλύτερο θα ήταν να τους βάλουν να φάνε καμιά βασιλόπιτα για να βρουν το φλουρί.

Σφοδρή χιονόπτωση στο Νομό Ιωαννίνων

Πυκνό χιόνι πέφτει από τα μεσάνυχτα μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.Το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 5 εκατοστά,ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολικής Υπηρεσίας το μεσημέρι η χιονόπτωση θα είναι πιο ισχυρή.Η χιονόπτωση είναι πιο σφοδρή στην περιοχή του Ζαγορίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Βωβούσα το χιόνι έχει ξεπεράσει το 20 εκατοστά.Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του Νομού.Επί ποδός βρέθηκε από τη νύχτα η Τροχαία Ιωαννίνων και περιπολικά εξακολουθούν να κινούνται σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.Η Νομαρχία Ιωαννίνων έχει αποστείλει προς κάθε κατεύθυνση 22 μηχανήματα τα οποία παίρνουν μέρος στο έργο του αποχιονισμού ενώ έχουν κινητοποιηθεί και τα μηχανήματα των Δήμων.

http://epirusgate.blogspot.com