9 Αυγ 2010

Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ζαγορίου

Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα μας στο χτεσινό αγώνα (προημιτελικός) με αντίπαλο το Ελατοχώρι και ηττήθηκε με 4-3. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας, που εξελίχθηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με αυτόν με τους Φραγκάδες. Ενώ χάναμε στο 20ο λεπτό με 2-0 καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα και στο 87' να προηγηθούμε με 3-2. Τελικά "καταφέραμε" να φάμε 2 γκολ στα τελευταία λεπτά. 
Η σύνθεση της ομάδας μας: Στέφος Σταγκογιάννης,  Παύλος Κοντογιάννης, Γιάννης Βαρσάνης, Βασίλης Κοντογιάννης, Ορέστης Βραζιτούλης, Γιάννης Ζέρβας, Κώστας Βαρσάνης, Λάζαρος Κούσκος, Χρόνης Δρούγιας, Χρόνης Δρούγιας (γιατρός) και ο Νίκος (γαμπρός του Πάνου του Κούσκου από Μηλιά). Αλλαγές μπήκαν ο Περικλής Δήμου και ο Αλέξανδρος Δήμου.

Σχόλια για τον αγώνα:
* Απαράδεκτη έως αλήτικη η συμπεριφορά μερικών παιχτών του Ελατοχωρίου με αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα να δημιουργηθούν και μικροεπεισόδια.
* Απαράδεκτος και ο διαιτητής όχι μόνο για τα σφυρίγματα του αλλά και γιατί δεν είδε τα όσα έκαναν και είπαν μερικοί παίχτες του Ελατοχωρίου προς τους φιλάθλους μας μετά το 3ο γκολ.
* Περίπου 50 Βοβουσιώτες φίλαθλοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

(Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την ακριβή περιγραφή του αγώνα, τα σχόλιά του και τις φωτογραφίες που θα αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες).

Και του χρόνου να είμαστε καλά και να το σηκώσουμε!!!