17 Απρ 2013

Ασημένιο ο Βραζιτούλης στο Μέτσοβο!



as fea metsovo openΤην 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων κατέκτησε ο αθλητής των Ιωαννίνων Βραζιτούλης Αριστείδης στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Μετσόβου. Με τον τρόπο αυτό έδωσε ένα δυναμικό παρών ο ίδιος και ταυτόχρονα η ΦΕΑ Ιωαννίνων μαζί με την παρουσία και των άλλων 17 αθλητών-τριών της, σε μια σημαντική διοργάνωση από όλες τις πλευρές.
Εξαιρετική η διοργάνωση σε ένα από τα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια, σε ένα κόσμημα. Εντυπωσιακή η λειτουργικότητα του γυμναστηρίου και η καθαριότητα των χώρων.
Οι συμμετοχές πολλές και σε υψηλό επίπεδο έδωσαν την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αξιολογήσουν την παρουσία-πορεία τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές των Ιωαννίνων.
Στη κατηγορία Παίδων ο Βραζιτούλης Αριστείδης φθάνοντας σχετικά εύκολα στην οκτάδα, αντιμετώπισε στα προημιτελικά τον Μπλιάτκα Αναστάσιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς κερδίζοντας τον με 3-2 και πέρασε στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Αλμπανάκη Κωνσταντίνο του Ο.Ε.Α.Βέροιας και με 3-0 πέρασε εύκολα στο τελικό.
Έγινε ένας σπουδαίος τελικός, όπου ο αθλητής των Ιωαννίνων αντιμετώπισε τον Σταματούρο Γεώργιο του Ολυμπιακού. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Σταματούρος με 3-0 όχι όμως τόσο εύκολα όπως δείχνει το σκορ.
Σπουδαία επιτυχία και η 2η θέση από τον Βραζιτούλη Αριστείδη στο υψηλού επιπέδου τουρνουά ανάμεσα σε 37 συμμετοχές Παίδων. Ο Ακρίβης Γεώργιος έμεινε στην 16-άδα (10ος), αποκλείστηκε για τα προημιτελικά από τον Λυκοστράτη Κων/νο του Ο.Ε.Α.Βέροιας με 3-1.                                                                                                            http://www.sportsioannina.gr