5 Αυγ 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος Βωβούσας




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΩΒΟΥΣΑΣ

    Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Βωβούσας, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον «Εκπολιτιστικό Σύλλογο Περιβολίου», τον Δήμο Γρεβενών, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Τοπική Κοινότητα Περιβολίου και όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, για την επιτυχή οργάνωση του 9ου «Ανταμώματος Βλάχων της Πίνδου» που έλαβε χώρα στο Περιβόλι Γρεβενών στις 3/8/2013. Καθώς επίσης και για την ζεστή φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.  
  Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδία που συμμετείχαν με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, τα οποία ουσιαστικά ήταν και ο κορμός για την επιτυχή παρουσίαση της όλης προσπάθειας. Ακολουθούν τα ονόματα κατά αλφαβητική σειρά.

Συμμετοχές Αντρών
Συμμετοχές Γυναικών
1)Βασιλειάδης Θεόδωρος
1)Βραζιτούλη Ευγενία
2)Βλαχιώτης Χρήστος
2)Γεωργίου Ελευθερία
3)Γεωργίου Γεώργιος
3)Κούσκου Ζωίτσα
4)Γεωργίου Χρήστος
4)Κούσκου Παναγιώτα
5)Δήμου Αλέξανδρος
5)Νόλλα Αικατερίνη
6)Δήμου Ζ. Ιωάννης
6)Σάκκου Έλενα
7)Δήμου Χαράλαμπος
7)Σιώπη Αγγελική
8)Τσαμητρόπουλος Γεώργιος
8)Σταγκογιάννη Αθηνά

9)Σταγκογιάννη Λίτσα

10)Τάσιου Εύη

11)Τάσιου Κωνσταντίνα
  


  Σε αυτό το σημείο,  να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμου Χαράλαμπο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και βοήθησε στο χορευτικό κομμάτι όσον αφορά τις πρόβες και το ντύσιμο. Επίσης τις γυναίκες του χωριού, 1)Δήμου Ελευθερία, 2)Δήμου Μαρία, 3)Σταγκογιάννη Σοφία 4)Σταγκογιάννη Αθηνά 5)Τσαμητρόπουλου Αικατερίνη, οι οποίες συνέβαλαν στο ντύσιμο των κοριτσιών και κυρίως στο δέσιμο των μαντηλιών. Τους κ.κ Κώστα Παγανιά Πρόεδρο του Συλλόγου Διστράτου, και Παπατόλια Απόστολο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Περιβολίου  για την άψογη συνεργασία  και επικοινωνία που είχαμε. Τέλος, όλους εσάς που βρεθήκατε στο Περιβόλι και παρακολουθήσατε το Αντάμωμα.

  Μακάρι, η εκδήλωση αυτή, να είναι η αρχή, για την συνέχεια κι άλλων τέτοιων ή παρόμοιων ενεργειών, γιατί θέληση υπάρχει και απ την μεριά μας και απ τα παιδιά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!
Κλείνοντας, να ευχηθούμε το επόμενο «Αντάμωμα» το οποίο θα γίνει στην Σαμαρίνα, να μας βρει όλους καλά.

                                                                                                 Εκ του ΔΣ  

Πολιτιστικός Σύλλογος Βωβούσας