17 Ιαν 2012

Πρόκριση Βραζιτούλη στους "32" των παίδων


Image
Φωτό αρχείου

Με οκτώ αθλητές και τρεις αθλήτριες συμμετείχε ο Αθλητικός σύλλογος ΦΕΑ Ιωαννίνων στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος Κεντρ.-Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου-Θεσσαλίας παίδων, κορασίδων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα των Ιωαννίνων συμμετείχε στο ομαδικό, αλλά και στα ατομικά αγωνίσματα. Όσον αφορά το ομαδικό, το Σάββατο 14/1 στα αγόρια και στα κορίτσια στους ομίλους κατέλαβε την 2η θέση, έτσι και οι δύο ομάδες δεν προχώρησαν στην επόμενη Β' φάση των νοκ-αουτ αγώνων για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Την Κυριακή όμως 15/1 στους ατομικούς αγώνες -κατηγορία παίδων - στους τρεις από τους πέντε τελικούς (κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία) που έγιναν για το ποιος θα πάρει την πρόκριση στη τελική φάση που θα γίνει την άνοιξη στην Αθήνα έδωσαν το παρών οι Γιαννιώτες αθλητές Παναγιώτης Χατζηαναστασίου , Αθανάσιος Θωμά και Αριστείδης Βραζιτούλης. Τελικά την πρόκριση στους 32 της τελικής φάσης των παίδων πήρε μόνο ο Αριστείδης Βραζιτούλης (Α' γυμνασίου) κερδίζοντας στον τελικό τον αντίπαλο του. Σημαντική επιτυχία καθόσον είναι από τους μικρότερους σε ηλικία αθλητής που πήρε πρόκριση για αυτή την ηλικιακή κατηγορία που περιλαμβάνει και παιδιά Β΄ και Γ΄γυμνασίου.
Οι ανωτέρω τρεις αθλητές, αλλά και οι Δημήτρης Τσαγκογιάννης, Ιωάννης Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Ανδρέου, Γιάννης Ρωμανέλης και Γεώργιος Ακρίβης που συμμετείχαν κι αυτοί στην προκριματική φάση έπαιξαν θαυμάσια και χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στην αίθουσα των αγώνων. Στην κατηγορία κορασίδων η Βασιλική Νούση και Βασιλική Σήτα αποκλείσθηκαν από τους ομίλους αν και έπαιξαν θαυμάσια. Αυτή που προχώρησε ως 1η από τον όμιλο της ήταν η νεαρή (Ε΄Δημοτικού) Δανάη Χριστοδούλου, που έκλεψε την παράσταση κερδίζοντας όλες τις αντιπάλους της στον όμιλο και μπήκε στις 12 καλύτερες αθλήτριες της Κεντρ-Δυτ Μακεδονίας -Ηπείρου-Θεσσαλίας. Στην συνέχεια στο νοκ-άουτ αγώνα έχασε δύσκολα με 3-1 από την αντίπαλο της (Α΄γυμνασίου) και αποκλείσθηκε από την διεκδίκηση της πρόκρισης.
Στην Αθήνα επίσης για την ίδια προκριματική φάση του πρωταθλήματος παίδων -κορασίδων περιοχή Αττικής συμμετείχε και ο αθλητής μας Πάρις Ζώνιος που παίζει με υποσχετική ενός έτους σε ομάδα των Αθηνών. Η ομάδα του προκρίθηκε για την τελική φάση του ομαδικού των παίδων όπως επίσης και ο ίδιος -στο ατομικό- στους 32 της τελικής φάσης.
 
http://www.super-fm.gr