9 Αυγ 2011

Ετήσια Γενική Συνέλευση









Ποδηλατική Διαδρομή "Σαμαρίνα-Δίστρατο-Βοβούσα"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα 18/8
Άφιξη και συνάντηση στα Γρεβενά, και μεταφορά με τα μινι μπας στη Σαμαρίνα, στους πρόποδες του Σμόλικα. Ενημέρωση για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. (Φυσικά με συνοδεία ποτού και φαγητού!!)
2η Μέρα 19/8
Ξεκινάμε με τα ποδήλατα μας με κατεύθηνση το Δίστρατο, μέσα από τα δάση του Σμόλικα, διασχίζουμε τη Βάλια Κίρνα, πανέμορφες θέες και κατηφορική διαδρομή μέχρι τον ποταμό Μπριαζώτη, όπου κάνουμε στάση για μπανάκι!! Το Δίστρατο είναι κοντά και τακτοποιούμαστε στα δωμάτια, ραντεβού στη πλατεία για ενημέρωση!!
3η Μέρα 20/8
Σήμερα ξεκινάμε λίγο ανηφορικά αλλα σύντομα θα ανταμοιφθούμε! Η διαδρομέ γίνεται πάλι σε δάση πεύκου με πανοραμικές θέες προς τον Αώο και τη Βάλια Κάλντα. Στη Βοβούσα καταλήγουμε στο καταφύγιο, όπου και διανυκτερεύουμε.
4η Μέρα
Προαιρετική διάσχιση μέσω Τσούκας Ρόσσας για τις πηγές του Αώου. Καταπληκτικό μέρος στην τεχνητή λίμνη!! Όσοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν, υπάρχει εναλλακτική πεζοπορία στο Αρκουδόρεμα. Η επιστροφή στα αυτοκίνητα μας γίνεται με τα βαν της εταιρίας μας.

Οι διαδρομές δεν είναι για όλο τον κόσμο, σκοπός μας είναι η απόλαυση του τοπίου και της δραστηριότητας. Μπορείτε να συμμετέχετε όποια μέρα θέλετε!

Τιμή 155€ στο άτομο.
Περιλαμβάνει, όλες τις μεταφορές από την μέρα συνάντησης μέχρι την 4η μέρα, οδηγό συνοδό για τη δραστηριότητα, 3 μέρτες διαμονή σε ξενώνες και καταφύγιο. Διατίθεται και πλήρης ποδηλατικός εξοπλισμός (ποδήλατο, κράνος γάντια σακίδιο) με έξτρα χρέωση 10€ ανά μέρα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 15/8


http://www.compassadventures.gr

Συμφωνητικό Εκμίσθωσης Ακινήτου (αναψυκτηρίου) Δ.Ε. Βοβούσας

κλικ ΕΔΩ