27 Μαΐ 2014

Το ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Καμίλο Νόλλα

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Βοβουσιώτες που με τη ψήφο τους τίμησαν και ανέδειξαν τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ - Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, σε δεύτερη δύναμη με 18,86% στο χωριό μας.
Ανεξαρτήτως επιλογής σας ενθαρρύνω πάντοτε να ψηφίζετε εκείνους που είτε με τις πράξεις τους, είτε με τις δεσμεύσεις τους φροντίζουν το περιβάλλον και την ιδιαίτερη φύση της Ελλάδος.
Σκεφτείτε τη χώρα μας χωρίς βουνά, ποτάμια, θάλασσες και παραλίες. Δε θα πατάει άνθρωπος και θα γίνουμε χωματερή. Θα ξεχάσουμε και τις παραδόσεις μας και τα ήθη και έθιμα. Θα χαθούμε.
Και δε δέχομαι το επιχείρημα πως δεν έχουμε να φάμε και άρα δε γίνεται να ασχολούμαστε με δαύτο. Είναι σα να λέμε πρώτα δουλειά και μετά υγεία. Ε όχι, το περιβάλλον μας έμεινε και πρέπει να το προστατεύσουμε.
Τουλάχιστον ας κάνουμε το χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας που δεν το χαρήκαν ακόμα.


Παρελκόμενα Εκλογών

  • Στο δήμο Ζαγορίου, η παράταξη του Βασίλη Σπύρου θα έχει 10 δημοτικούς συμβούλους στο νέο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη του Γαβριήλ Παπαναστασίου τέσσερις (4), αυτή τουΛεωνίδα Τσουμάνη δύο (2) και τέλος η παράταξη του Βασίλη Δαλκαβούκη έναν (1).
  • Για να δείτε αναλυτικά τους σταυρούς όλων των υποψηφίων στο Δήμο Ζαγορίου πατήστε ΕΔΩ 
  • Τα  αναλυτικά αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές στη Βοβούσα ήταν τα εξής: