11 Μαρ 2011

"Χάλκινος" ο Αριστείδης Βραζιτούλης



Πολύ καλή η παρουσία του Αριστείδη Βραζιτούλη Στους τέσσερις καλύτερους αθλητές Πανελλαδικά ο Αριστείδης Βραζιτούλης, κερδίζοντας ταυτόχρονα και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο τουρνουά της Σίνδου στην κατηγορία Παμπαίδων σε σύνολο 52 συμμετοχών. Ο Βραζιτούλης έπαιξε θαυμάσια και στους έξι αγώνες που έδωσε, κερδίζοντας άνετα με 3-0 τους τέσσερις και χάνοντας δύο, τον ένα με 3-1 οριακά και πολύ δύσκολα, και τον άλλο με 3-0 από τον Δαμιάνη Ευστρ. (Α.Ο.Καρέα) νικητή του τουρνουά.
Το σημαντικό αυτό τουρνουά συγκέντρωσε συνολικά 206 συμμετοχές στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων και Νεανίδων, από τα 53 σωματεία που έδωσαν το παρών σε μια μεγάλη γιορτή του πινγκ-πονγκ και με μεγάλη παρουσία φίλων του αθλήματος.
Την 13η θέση στην κατηγορία Παίδων σε σύνολο 63 συμμετοχών – στο ίδιο τουρνουά - κατέλαβε ο Ζώνιος Πάρις. Αποδίδοντας εκπληκτικά πέτυχε σπουδαίες νίκες σε βάρος αθλητών που κατέχουν καλύτερη θέση στο ranking list. Αποκλείσθηκε από την 8άδα από τον Σγουρόπουλο (Ελευσίνας) με 3-1 πολύ δύσκολα και οριακά που ήταν και ο τελικός νικητής.
Επίσης στην ίδια κατηγορία (Παίδων) οι άλλοι αθλητές της ομάδας των Ιωαννίνων, οι Παπαδημητρίου Ιωάννης, Βραζιτούλης Φερδινάνδος, Τζίμας Μάρκος και Τζίμας Ευάγγελος κατέλαβαν θέσεις από 32 μέχρι 52 πραγματοποιώντας αισιόδοξες εμφανίσεις.
tournoua_ping-pong


















www.sportsioannina.gr