5 Ιουλ 2011

Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Ζαγορίου

Με Ελαφότοπο και Πάπιγκο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κληρωθήκαμε. Για ημερομηνίες δε μάθαμε. Τέλη Ιουλίου (κοντά στο πανηγύρι) έχουν προγραμματιστεί μάλλον οι αγώνες.

1ος Ορεινός Μαραθώνιος Αγώνας Ζαγορίου

Ο Δημος Ζαγοριου σας προσκαλει στην διοργανωση του 1ου Ορεινου Μαραθωνιου αγωνα ZAGORI MOUNTAIN RUNNING.

H διαδρομη ειναι 39 χιλ. με υψομετρικη διαφορα 2.522/-2105, εχει σχεδιαστει απο τον ΝΙΚΟ ΚΑΛΟΦΥΡΗ τον Βασιλη Τζουμακα και την ομαδα FIFTH ELEMENT.O αγωνας θα διεξαχθει την Κυριακη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 στις 7.00π.μ.

Η εκκινηση θα δοθει στην γεφυρα Κοκκορη στο χωριο Κουκουλη στο ποταμι του Βοιδοματη,ενω οι αθλητες θα τερματισουν στην Πασχαλειο σχολη Καπεσοβου.

Οι σταθμοι κατα μηκος της διαδρομης θα ειναι συνολικα 8: Εκβολες Μεζαριας, Κλημα, Πηγες Βοιδοματη, Μικρο Παπιγκο, Ενδιαμεσο Καταφυγιο, Ρομποζι, Αυγερινος και Βραδετο.

Στα πλαισια του αγωνα θα πραγματοποιηθει και ενας 2ος μικροτερος αγωνας 10km με υψομετρικη διαφορα 370m. Σκοπος του αγωνα ειναι να φερει σε επαφη νεους αθλητες με το ορειβατικο τρεξιμο.
Η Διαδρομη:
Γεφυρα Κοκκορη - Διασχιση της χαραδρας του Βικου - Πηγες Βοιδοματη - Μικρο Παπιγκο - Καταφυγιο Αστρακας - Λουτσα Ρομποζι - Κρουνα -Αυγερινος - Μπελοη - Βραδετο - Σκαλα Βραδετου - Καπεσοβο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο ενημερωτικό φυλλάδιο του αγώνα
και στο www.zagori.gov.gr

http://www.mountainrunning.gr/