19 Ιουλ 2010

Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ζαγορίου

Λίγες μέρες έμειναν πριν τον πρώτο αγώνα του Βοβούσας με τους Φραγκάδες και δεν κινείται τίποτα. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα μπορεί να μη συμπληρώσουμε ούτε 11δα. Αν μπορεί κάποιος ας μας ενημερώσει σχετικά. 

1 σχόλιο:

  1. Tο πρώτο ματς είναι στις 25 του μηνός στο Φλαμπουράρι όπερ και σημαίνει μόνο μισή ώρα απο την Βωβούσα. Το γήπεδο είναι με κοκκινόχωμα και λίγο χόρτο. Ας ελπίσουμε ότι θα παίζεται ποδόσφαιρο.
    Για τους παίχτες τώρα γνωρίζουμε ότι οι
    Στέφανος Σταγκογιάννης, Γιώργος Τσαμητρόπουλος, Βασίλης Κοντογιάννης, Στέργιος Δήμου, Ορέστης Βραζιτούλης,Γιάννης Ζέρβας, Γιάννης Βαρσάνης ( δεν ξέρουμε σίγουρα για τον Κώστα) θα βρίσκονται σίγουρα εκεί. Πιστεύω ότι ο Σπύρος κι ο Κώστας του Ράπτη θα είναι κι αυτοί κανονικά παρών με την αγάπη(κι όχι μόνο) που έχουν επιδείξει για την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Νύξεις έχουν γίνει ή θα γίνουν τις επόμενες μέρες προς τους Στέφανο Καζάνα, Στέργιο Γοργόλη, Μπάκη Κούσκο, τον Νίκο του Τάσου, τους τρείς Χρόνηδες( Γιατρό, Καζάνα, Δρούγια) καθώς επίσης και στους Δημήτρη Δρούγια και Γιάννη Δρούγια, τον Γιαννάκη τον Δήμου, τον Χαράλαμπο , τους Αντώνηδες κι όσους άλλους μπορούν και θέλουν να παίξουν. Εκτός αυτών, ο Περικλής Δήμουν ίσως χάσει το πρώτο ματς αλλα στα υπόλοιπα θα είναι εκεί.
    Σίγουρα θα ξεχνάω πολλά άτομα αλλά πρέπει να πούμε σε όσους μπορούν να είναι γιατί θα έχει πολύ ενδιαφέρον τώρα που παίζουμε κοντά στο χωριό. Κρίμα που θα μας λείπει και φέτος ο Μαχαίρας που ήταν απο τους καλύτερους τα προηγούμενα χρόνια.
    Κανονικά προπονητικό τιμ φέτος ο Παύλος Κοντογιάννης με βοηθό τον Λάζατο Κούσκο.
    Πείτε σε όσους περισσότερους μπορείτε να συμπληρώσουμε μια καλή και μεγάλη παρέα και να προσπαθήσουμε να την κάνουμε μια μεγάλη ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή