3 Ιουλ 2011

... και στο Χαλάνδρι χορεύουν Βοβουσιώτικα!!!

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η προσπάθεια αλλά θα μου επιτρέψετε να κάνω μια καλόπιστη κριτική. Αυτό που είδα ήταν χοροί της Βοβούσας αλλά έλειπε η Βοβούσα και εννοώ ότι τουλάχιστον οφείλατε να τηρήτε την παραδοσιακή στολή ως έχει. Η γυναικία στολή ορισμένων κοριτσιών είναι καφέ πράγμα που ποτέ δεν υπήρξε στη Βοβούσα. Οι άνδρες χωρίς τσαρούχια και τα μανίκια ξεκούμποτα (ψαξτε να δείτε πως είναι η στολή).Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο χορό όχι γιατι δεν γνωρίζω αλλά επιφυλάσσομαι γι αμια άλλη φορά.Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί αυτή η κριτική .....και σας απαντώ. Η στολή της Βοβούσας είναι μοναδική και η παραμικρή παρεκλιση απο το πρότυπο δημιουργεί φαινόμενα ντόμινο . Σήμερα το μαυρο έγινε καφέ αυριο η στολή θα γίνει κόκκινη και ούτω καθεξής. Επειδή λοιπόν αγαπάω και λατρεύω αυτόν τον χώρο και με τη λίγη γνώση που έχω και κατέχω θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη αυτή την εμφάνιση της στολής. Φιλικά και χωρίς καμμιά ιδιωτέλεια Νίκος Δήμου πρόεδρος του πολιτιστικου συλλόγου Βοβούσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς σαν "Καφενείο" απλά αναρτήσαμε ένα βίντεο που βρήκαμε στο ίντερνετ σχετικά με τη Βοβούσα, ανεξάρτητα αν μας αρέσει ή όχι το περιεχόμενό του.
    Διαβάζοντας εδώ: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_83912310789 βλέπουμε ότι αυτό το ίδρυμα έχει 900 στολές.
    Η γνώμη μας είναι ότι καλό θα ήταν ως Σύλλογος να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο ίδρυμα, να τους αναφέρετε τους συγκεκριμένους προβληματισμούς γιατί και οι ίδιοι μπορεί να μη τα γνωρίζουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή